Pelago 5v. myyntinäyttely

31.3.2014 14.01.07

Kalevankadun myymälässä järjestetään kevään myyntinäyttely lauantaina 5.4. klo 10 - 17. Esillä ja koeajettavana uusi mallistomme ja koko henkilökunta kertomassa tuotteista ja auttamassa sopivan pyörän hankinnassa.


Keväällä 5 vuotta täyttävän Pelagon taipaleen kunniaksi erä Bristol ja Brooklyn Classic -malleja heti toimitukseen. Ei jonoa, ei odotusaikaa.

1-vaihteiset € 550,00
3-vaihteiset € 650,00
8-vaihteiset € 750,00

Pyörät myydään sellaisenaan ja ne saa heti mukaan. Tarjoukset ovat voimassa vain lauantaina 5.4. ja vain niin kauan kuin varastoa riittää. Mahdolliset varusteasennukset tilattava erikseen, valitettavasti emme voi varustella pyöriä paikan päällä lauantaina. Tarjous ei koske etätilauksia, vaan kampanjapyörät myydään vain myymälästä ostettuna.

Myyntinäyttelyssä on tarjolla myös muita tarjouksia ja pientä tarjoilua. 

Facebook tapahtumalinkki: https://www.facebook.com/events/498664450238258/?ref=22

Tervetuloa!


Asiasanat:

lisätty kategoriaan Tapahtumat Kirjoittaja Pelago Bicycles

Berlin revisited

17.3.2014 15.41.56

In March 22nd and 23rd you'll find us in the Berliner Fahrrad Schau.

We will introduce three new bikes and upgraded standard models at the Fahrrad Schau. Come meet us the big hall booth # A-02!

Last year we orginized a pop-up store in Berlin Mitte. Despite a exceptionally cold spring, we had good time and survived with dry feet. There should be a number of happy customers riding their Pelagos in Berlin.

To brush up the memories, here's a few photos from the spring 2013.

 

The crew cycled from Rostock to Berlin to open up the popup. Here's the film about the journey.

 

We had a great spring party with the folks in the block. Find more pictures on facebook.

lisätty kategoriaan Tapahtumat Kirjoittaja Pelago Bicycles

Osallistu kilometrikisaan

5.2.2014 11.53.58

 

Kilometrikisa on alkanut helmikuun alussa, ja kutsumme kaikki Pelago-kuskit yhteistiimiimme.

Kilometrikisa on leikkimielinen kilpailu, jossa merkitään ylös kaikki ajetut kilometrit ja kartutetaan joukkueen kokonaiskilometrisaldoa. Tavoite on kannustaa mahdollisimman monia oman työ- tai muun yhteisön jäseniä osallistumaan kisaan yhteishengen ja kunnon kohottamiseksi. Mukaan voi ilmoittautua lisää osallistujia koko kisan ajan ja kilometrit voi kirjata takautuvasti. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit, myös vapaa-ajan ja loma-ajan pyöräilyt.

Kilometrikisa koostuu kahdesta eri osasta: helmi-maaliskuussa ajetaan talvikilometrikisaa, joka jatkuu huhtikuussa "tavallisena" kilometrikisana jolloin talvikisassa ajetut kilometrit nollataan. Kilometrikisan järjestäjät arpovat joka kuukausi palkintoja osallistujien kesken.

Liity mukaan osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/accounts/register/
Joukkueen nimi: Perjantai-lauantai-go
Osallistumiskoodi: Pelago


Asiasanat:

lisätty kategoriaan Tapahtumat Kirjoittaja Pelago Bicycles