Pelagon verkkokaupan tilauksiin voi valita toimitustavaksi Hyötypyörän polkupyörälähetin, joka toimittaa tilaukset Helsingin kantakaupungin alueelle. Hyötypyörä kattaa postinumeroalueet 00100-00180, 00200-00220, 00240-00260, 00500-00550 ja 00580.

Pyörälähetin käyttäminen tilauksissa on ekologista, ja käyttämällä toimitustapaa voi tukea Helsingin paikallisia pyörälähettejä.

Katso lisää toimitustavoista toimituskulut-sivulta.

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles

Stavanger 2014

26.2.2014 16.33.47

Stavanger on ollut mallistomme lippulaiva sen ensiesittelystä vuonna 2010 lähtien. Ensimmäisestä mallista on tultu monta askelta eteenpäin uusimpaan vuoden 2014 tuotantomalliin.

Tänä vuonna mallistoamme on suoraviivaistettu, sillä Hanko-mallin korvattua Stavanger 365 on valikoimassa nyt vain yksi Stavanger. 

Uusi Stavanger soveltuu aikaisempien tapaan erittäin monipuoliseen ajoon. Sillä ajaa niin työmatkaa, sunnuntailenkkejä, pyöräretkiä tai vaikkapa mökkimatkoja eväslaukun kanssa. Stavangerilla on ajettu Tour de Helsinkiä, cyclocrossia metsässä ja keväällä 2014 Stavanger on lähdössä maailmanympärimatkalle.

 

Stavangerin runko on muuttunut muhvijuotetusta TIG-hitsatuksi, mikä on mahdollistanut painonkevennyksen sekä uusien runkokokojen suunnittelemisen räätälöityine geometrioineen. Stavangerista on tänä vuonna saatavana peruskokojen lisäksi 67-senttinen koko erittäin pitkille kuljettajille, jonka lisäksi kokotaulukon toisessa päässä on myös uusi koko pienimmille tai kasvuiässä oleville kuskeille. Stavangerin rengas on uudessa mallissa hyvin rullaava Schwalbe Koyak. Pyörä tulee vakiovarusteltuna lokasuojilla. Pyörän osasarjana palvelee edelleen Shimano 105 ja Avid BB-7 -levyjarrut ovat tehokkaiksi todetut ja paljon kiitetyt kaiken sään jarrut.

Hinnat alkaen € 1795,00. Uusien pyörien toimitukset alkavat huhtikuussa. Tutustu Stavangeriin tarkemmin täältä.

Asiasanat:

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles

Pelago Sibbo 2014

13.2.2014 14.10.05

Sibbo on upouusi maantiepyörä, joka sijoittuu Pelago-malliston kärkipäähän. Columbus Thron -teräsputkista rakennettu Sibbo on suunniteltu monikäyttöiseksi työhevoseksi, joka sopii niin kuumalle asfaltille kuin cyclocrossiin, unohtamatta pidemmän matkan brevet-ajoja. Sibboon voi asentaa myös lokasuojat, tarakat ja nastarenkaat, joten sillä voi ajaa vaikka työmatkat vuoden ympäri.

Sibbon vakiokokoonpanoon on valittu huippulaatuinen osasarja, mutta Sibbo on myös saatavana räätälöidyllä kokoonpanolla tai pelkkänä runkosettinä. Sibbon suunnittelussa on otettu huomioon myös pituustaulukon ääripäät, mikä tekee Sibbosta erinomaisen vaihtoehdon kaikenkokoisille kuljettajille.

Hinnat alkaen € 2395,00, vakiokokoonpanon pyörien toimitukset alkavat huhtikuussa. Tarkemmat tiedot ja osalistan Sibbosta löydät täältä.

 

Asiasanat:

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles