The new season, the new semester is about to kick in and we know lot of you have moved around after your studies. Perhaps you need a new ride to cut the distance between the school and home — the uni and around the campus. By showing or scanning a valid student ID or study permit, you can get 10% discount on all new bicycle purchases including accessories like locks, baskets and bags.

Koulut ja duunit alkavat taas ja on aika tarkistaa millä pelillä matkansa taittaa. Matikan tunneilla pärjännyt ymmärtää oitis, että auto ja julkiset nielee sulattamattoman tukun käteistä ja kävely on niin hidasta, että pänttäystä tai pämppäystä seuraavina aamuina jokainen sängyssä vietetty minuutti on kullan arvoinen. Parempi mennä siis pelagolla (vakiintunut polkupyörää tarkoittava sana, kirjoitetaan pienellä), sillä tarjoamme nyt 10% alennuksen kaikista uusista pyörätilauksista ja pyörän mukana hankituista tarvikkeista ja varusteista kuten lukoista, koreista ja laukuista (helppoa: saat hinnan valitsemalla tuotteen ja kertomalla hinnan 0,9:llä).

Opiskelijaetu on rajoitettu kampanja, joka on voimassa syyskuun loppuun. Kampanjaedun voi lunastaa näyttämällä lukiolais- tai opiskelijakorttia tai opiskelijatodistusta.

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles

Tarjouksia flow-festivaaleilla

5.8.2014 11.27.23

Tarjoamme elokuun ajan 10 prosentin alennuksen pyörätilauksesta Flow-festivaalien kävijöille. Alennuksen saa Kalevankadun myymälästä festivaalilippua näyttämällä. Alennus ei koske lisävarusteita.

 

Flow-festivaaleilla 8.-10.8. voi myös jättää pyöränsä huoltoon festivaalialueen pyöräparkkiin. Huoltoa tarjoaa Mechanic All Star eli Pelago, Pyörien Pyörä ja Rengasmies. Huolto on auki perjantaina klo 16-21, lauantaina ja sunnuntaina klo 14-21. Katso lisätietoja ja hinnasto tapahtuman facebook-sivulta ja tuo pyöräsi huoltoon!

Asiasanat:

lisätty kategoriaan News Tapahtumat Kirjoittaja Pelago Bicycles

Free shipping July

To celebrate the midsummer we offer free shipping to all bicycle orders to EU countries. Also all orders over 100 € to Finland are delivered free.

The free shipping offer is valid until end of August (31th of August 2014) and applies to all orders purchased through our webstore.

Click to browse our bicycles and accessories.

---

Keskikesän kunniaksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin Suomesta tilattuihin yli 100 euron ostoksiin. Tarjous koskee sekä polkupyöriä että tarvikkeita. Sen lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin EU-maihin toimitettuihin polkupyörätilauksiin.

Ilmainen toimitus on voimassa elokuun loppuun (31.8.2014) asti ja koskee kaikkia nettikaupassa tehtyjä ostoksia.

Täältä voit tutustua pyöriimme ja tarvikkeisiin.

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles