Tarjouksia flow-festivaaleilla

5.8.2014 11.27.23

Tarjoamme elokuun ajan 10 prosentin alennuksen pyörätilauksesta Flow-festivaalien kävijöille. Alennuksen saa Kalevankadun myymälästä festivaalilippua näyttämällä. Alennus ei koske lisävarusteita.

 

Flow-festivaaleilla 8.-10.8. voi myös jättää pyöränsä huoltoon festivaalialueen pyöräparkkiin. Huoltoa tarjoaa Mechanic All Star eli Pelago, Pyörien Pyörä ja Rengasmies. Huolto on auki perjantaina klo 16-21, lauantaina ja sunnuntaina klo 14-21. Katso lisätietoja ja hinnasto tapahtuman facebook-sivulta ja tuo pyöräsi huoltoon!

Asiasanat:

lisätty kategoriaan News Tapahtumat Kirjoittaja Pelago Bicycles

Free shipping July

To celebrate the midsummer we offer free shipping to all bicycle orders to EU countries. Also all orders over 100 € to Finland are delivered free.

The free shipping offer is valid until end of August (31th of August 2014) and applies to all orders purchased through our webstore.

Click to browse our bicycles and accessories.

---

Keskikesän kunniaksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin Suomesta tilattuihin yli 100 euron ostoksiin. Tarjous koskee sekä polkupyöriä että tarvikkeita. Sen lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin EU-maihin toimitettuihin polkupyörätilauksiin.

Ilmainen toimitus on voimassa elokuun loppuun (31.8.2014) asti ja koskee kaikkia nettikaupassa tehtyjä ostoksia.

Täältä voit tutustua pyöriimme ja tarvikkeisiin.

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles

 

Ystävän fillarit ovat yksivaihteisia kestäviä jalkajarrullisia kaupunkipyöriä, joissa on pistosuojatut renkaat, runkolukko, Fillariturva varkausvakuutus, tyylikäs nahkapenkki, soittokello ja leppoisa ajoasento. Vaihtoehtoina musta miesten tai naisten pyörä.

Pyöriin saa myös monipuolisia lisävarusteita kuten koreja ja tavaratelineitä. Toimitusaika on muutamasta päivästä noin viikkoon. Pyörän voit ostaa Radio Helsingin nettisivulta, Pelagon myymälästä Kalevankadulla tai Pelagon nettikaupasta.

 

lisätty kategoriaan News Kirjoittaja Pelago Bicycles